+30 24310 79700 [email protected]
Κορυφαία προϊόντα σε κορυφαίες τιμές!!!

Καλάθι

Σε διάφορες συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα σε αθλητές αλλά ακόμη και προπονητές προκύπτει λανθασμένα ότι το γαλακτικό οξύ είναι υπεύθυνο για τη μυϊκή κόπωση που προκαλείται κατά τη διάρκεια της άσκησης και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν τρόποι για την καταπολέμηση του.

Συνέχεια Ανάγνωσης

Μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από την ημέρα του μαραθωνίου σας, και ήρθε η ώρα να βάλετε τις τελευταίες πινελιές. Αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε προκειμένου να διασφαλίσετε ότι θα φτάσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή.

Συνέχεια Ανάγνωσης

Όλοι τα έχουμε ακούσει ήδη πολλές φορές: ζεσταθείτε, ακούστε το σώμα σας, χτίζετε σταδιακά. Και όμως, οι περισσότεροι νέοι δρομείς ενώ έχουν ανεβεί ψηλά και βλέπουν ανοικτό το δρόμο της επιτυχίας μπροστά τους, ξαφνικά τείνουν να τα καταστρέψουν όλα.

Συνέχεια Ανάγνωσης

Πολλές φορές συζητώντας με φίλους δρομείς και μη, αναφερόμαστε στην κούραση ενός αγώνα Μαραθωνίου. Ας πούμε μερικά πράγματα για αυτό το θέμα, μιας και οι περισσότεροι έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Συνέχεια Ανάγνωσης