Σύντομο Ιστορικό

Το 2012 ξεκίνησε ένα φιλόδοξο σχέδιο δημιουργώντας στα Τρίκαλα ένα εξειδικευμένο κατάστημα αθλητικών ειδών με κατεύθυνση το τρέξιμο. Οι εξελίξεις και η αγορά μας οδήγησαν μετά από 5 έτη λειτουργίας στη δημιουργία του sportnutrition.gr. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που απευθύνεται σε όλους πλέον τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές όλων των αθλημάτων που αναζητούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για τον επόμενο καλύτερο αγώνα τους.

Η Αποστολή μας

Στο sportnutrition.gr θα βρείτε συγκεντρωμένες τις κορυφαίες εταιρείες σε διατροφικά αθλητικά συμπληρώματα. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συγκρίνεται τα προϊόντα τους και να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς. Με μία μόνο αγορά μπορείτε να δοκιμάσετε τα κορυφαία προϊόντα όλων αυτών των εταιρειών. Επίσης μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα κάνουν πιο εύκολη και απολαυστική την καθημερινή σας προπόνηση καθώς φιλοξενούμε κορυφαία brands του χώρου.

Τα σπουδαιότερα προϊόντα και η εμπειρογνωμοσύνη για την καλύτερη δυνατή επίδρασή τους είναι σίγουρα βασικά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο μια εταιρεία αλληλεπιδρά με τους πελάτες της είναι ακόμη πιο σημαντικός. Από την πρώτη μέρα, προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ακριβώς όπως θέλουμε να αντιμετωπίσουμε όταν βρισκόμαστε στην άλλη πλευρά του μετρητή: δίκαια, ειλικρινά και μεμονωμένα. Κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι αυτό που αντιμετωπίζουν όταν συνεργάζονται μαζί μας. Διαβάζουμε κάθε υποβολή ανατροφοδότησης που λαμβάνουμε και εργαζόμαστε άμεσα ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα ζητήματα αντιμετωπίζονται με ικανοποίηση.